CokLaT HacKS daN HaCkEr

Assalamualaikum wbt..

Memandangkan I demam hari ni, mood I tunggang langgang..Emosi sedikit terganggu dan tahap kecekapan untuk revision and do thesis amat lemah tahap 1. Ape pun, demam ni dapat kurangkan dosa I..Thanks Allah, mungkin I leka dengan dosa yang dilakukan dan sekurang-kurangnya dengan sakit ni I dapat muhasabah diri I ni.

Tengahari tadi, baru je lepas I makan nasik berlaukkan kari ayam, bestfriend I call. Honestly, ape yang kawan I cakap buat I terdiam. Aishhh...I terkena lagi ke? Hmm..Fb I ade orang hack la U. Dah dua kali I kena macam ni.. Siape pulak la yang suka buat macam ni kat I? Nak praktis ape yang dah belajar pun agak-agakla. Bangga sangatla kot jadi hacker berjaya. Bangga ke? Amik la kalau nak sangat title hacker cemerlang. I kasi U free je wahai hacker..

I punya sabar tipis kali ni. Demam macam ni pun I tercongok lagi depan lappy nak berblogging. Lepas gerammm...I dah banyak kali cuba nak access I punya yahoo..Bape kali da U tuka I punya password? Suka la sangat dengan status take over-kluang crewz U tu. Ym pon U amik..Fb I U dah hacked.. Dah puas hati? Kalau I tau U ni sape wahai hacker..I ade hadiah kat U..U tunggu la maybe doa orang teraniaya macam I ni Allah makbulkan.. Just wait and see.. Ape pon I harap U taubat dan takde niat yang tak baik kat I.

Cik/Encik Hacker..
Kalau I ade salah kat U..I mintak maaf.. Seriously I tak tau U ni siapa..I beg U..jangan salah gunakan yahoo  id I, Ym and Fb I.. I nak marah macam mana lagi pon I tak tau..U tak payah la nak hack2 macam ni..tak gentle and tak sweet..Kasi tau la kalau U sakit hati dengan I.. Settle baek2 lebih afdhol..

Thanks kat kawan-kawan I yang selalu dengan I. I memang sayang korang..Sabar tu memang beautiful kan? kan?

Eh hacker..I nak kasi U coklat hack.U nak tak? Please jangan buat I macam ni ea.. I yang tak bijak bab-bab teknologi canggih ni memang mudah kena hacking. Aishhh.. Tepat U pilih mangsa..Tahniah...
Kalau dah puas hack akaun I..tobat la ea..
Moga Allah ampunkan kita semua..aameen..

(^_^)

1 Response
  1. Ita Says:

    Assalamu 'alaikum

    1stly, juz wanna congrat you because a lot of your friend very concern about you. Before that, i think u already know me. You've known me as ITA aka Keluang_crewz. Remember me?
    My apologize because change your profile picture. I feel very angry and a little bit sad because you have hurt someone that i care, someone that i love.

    Don't you know, a lot of women attracted to 'him' but why he choosed you? Don't you ever think? He once told me, you have nothing compare to the other women, but you have one thing that others don't. Agama. I'm very shocked suddenly he told me that you wanna back off. Why? He said because you already know that he in love with other. What kind of love? Do you ever ask? But that the past right? Actually i just wanna tease you. I'm sorry again.

    Secondly, i wanna ask you one simple question, who humiliate him at his blog? I know all of you think that he the who responsible to take over your things. That was shameful charge for him. Seriously, i hate people who accuse someone without any proof. Who ever do that, please ask for his forgiveness.

    One more thing, please remind all of your friend, don't we talk about something if we know nothing. That make us sinner. May ALLAH forgive us. About your facebook and other things, it will be auto release by tomorrow morning. I have set it up. Do nothing, or your account will be stuck again. I'm sorry again for my mistake. Oh my, almost forgot.
    Please come to my wedding after Eid. Bring along you friends and family. i will inform you later. Hope u happily ever after.

    Sayonara - Ita

    p/s: Forgive me once more.